BEATBONDING

ritmično teambuilding druženje uz bubnjanje, cugu i klopu

Image
 
 
 
 

tim van ritma?

udri po bubnju,
ne po kolegi

tko?

Beat Bonding je namijenjen voditeljima/team leaderima koji žele svojim izmučenim, gladnim i žednim timovima priuštiti originalan, zabavan i izazovan team building pun ritma i smijeha.

kako?

Kroz nekoliko sati u jednom ili više dana, Stanko će polaznike, sustavno i pedagoški, provesti putem razumijevanja osnovnih elemenata koji tvore ritam ali i ritmičkih obrazaca od kojih će kasnije polaznici zajednički stvarati završnu skladbu.

Dnevne ritmičke putešestvije polaznici neće prolaziti ni gladni ni žedni, a tijekom i nakon zajedničkog bubnjanja, zabave sigurno neće nedostajati.

zašto?

Zbog zamora materijala koji svakodnevno doživljavamo u poslovnom svijetu. Na svim poslovima, pa čak i onim najkreativnijim, čovjek se mora malo ispuhati.

Druženje uz bubnjanje potiče kreativnost, povezanost, zadovoljstvo i duh zajedništva, a svaki pojedinac će s druženja otići s većim osjećajem vrijednosti i ispunjenosti, dok će tim biti nagrađen obnovljenom energijom, novim entuzijazmom, strpljenjem, fokusom i boljim razumijevanjem među kolegama.

Beat Bonding je punjenje baterija kakvo još niste vidjeli.

HODODRUM

hododrum
01
MEZE & ZEZE

Kao i svaka prava avantura, i ova počinje čašicom dobrodošlice i raznovrsnom ponudom malih, ukusnih zalogaja koji potiču razgovor i dijele se među kolegama. Svaki zalogaj postaje simbol zajedništva, olakšavajući komunikaciju i stvarajući ugodnu atmosferu, idealnu za početak nezaboravnog iskustva.

Meze
02
BROJI I OSVIJESTI

Nakon pića dobrodošlice, slijedi uvod u glazbene ritmove. Pokretom, uz brojanje, postajemo svjesni ritma i prepoznajemo popularne glazbene žanrove koje smo voljeli slušati. Ovo je prvi korak prema povezivanju s glazbom i kolegama.

Broji
03
DOLAZE PALICE

Sada, kada smo zajedno osvijestili ritam, svatko dobiva par palica i bubanj. Palice postaju produžetak naše energije, a bubnjevi postaju izvor ritma koji povezuje ljude. Slijedi nekoliko crtica o osnovama ritma i bubnjanju pod vodstvom stručnjaka. Kako pravilno držati palice i udarati palicama o bubanj? Kako stvarati različite ritmove? Kako svirati zajedno? Kako ostati fokusiran?

Palice
04
SVIRAMO I SNIMAMO

Napredni kakvi jesmo, sad već učimo osnovne ritmove i uz upute stručnjaka, postajemo tim koji usklađuje zvuk palica i bubnjeva. Zajedno stvaramo mini skladbu koja odražava našu energiju i zajedništvo. Ovaj trenutak snimamo kako bismo zauvijek zadržali zvuk naše povezanosti. Palice postaju produžetak naše kreativnosti, stvarajući ritmički most među nama.

Sviramo
05
POVEZANI JEDEMO I PIJEMO

Kroz sve ove korake, gradimo mostove između nas. Mini skladba postaje naša zajednička kreacija, a snimka ostaje kao trajna uspomena na trenutke koje smo dijelili. U epilogu, opuštamo se uz piće i nareske. Hrana za dušu i tijelo, smijeh koji odjekuje u zraku. Ovo iskustvo ostavlja nas s osjećajem povezanosti i radosti, pokazujući nam kako jednostavni elementi poput ritma, palica i bubnjeva mogu stvoriti nezaboravno iskustvo o kojem se još dugo priča.

Povezani

nezaboravno iskustvo
za cijeli tim

Došla sam bez nekih posebnih očekivanja, a na radionici sam se zabavila, podigla mi se energija i uživala sam u dobroj vibri.
Antonija Džakula
Znala sam da će to biti jedno zabavno druženje i fora mi je kako se grupa može povezati, no naravno bez tvoje dirigentske palice i 'zarazne' energije to ne bi bilo moguće.
Ivana Juratović Mijatović
Super su mi bili paneli od kartona gdje je sve bilo vidljivo i jasno objašnjeno, i naravno što smo svi imali svoj bubanj i palice. grupe kao takve su mi isto super jer možemo onda zajednički sudjelovat u stvaranju ritmova.
Dario Hrupački
Očekivala sam da neću moći pratiti radionicu misleći da ostali imaju barem neka prethodna glazbena znanja, ali je koncept bio složen tako da sam mogla i naučiti i zabavit se istovremeno. Druženje je ispalo još bolje nego što sam mislila jer je grupa bila raznolika, a super smo se uklopili i smijali.
Marija Mičić
Najbolji mi je bio zadnji dio, kad smo skupa udarali 'skladbu', i onaj finish kad svi bjesomučno udaraju po bubnjevima.
Siniša Arlavi

  TKO VODI?

  Team Building vodi Stanislav Muškinja a.k.a Stan Musk, renomirani udaraljkaš i strastveni glazbenik s diplomom Muzičke Akademije u Zagrebu u klasi profesora Igora Lešnika i magisterijem iz Hochschule fuer Musik Wuerzburg u Njemačkoj.

  Impresivan niz nastupa u prestižnim orkestrima poput Zagrebačke Filharmonije, Orkestra Hrvatskog narodnog kazališta i Varaždinskog komornog orkestra i Acoustic Projecta, kao i suradnje u raznovrsnim glazbenim projektima, od klasične do rock i metal glazbe, pokazuju Stankovu nevjerojatnu svestranost.

  Njegova umjetnička paleta obuhvaća heavy metal/rock s bendom Deor Xantippe, melodic death metal s Forlorn Legacy, psychedelic kraut rock sa Seven That Spells, prog metal s Eigenschaft, rock s Mayales, jazz s Kajtebrigom, stoner rock s Cojones, avantgarde black metal s Pogavranjen, te death/black metal s bendom Muka. Svaka od ovih suradnji svjedoči o Stankovoj širini i dubini kao glazbenika.

  Stanko je 2011. godine i sam postao profesor udaraljki, te je nakon brojnih zamjena u glazbenim školama Osijeku, Zagrebu i Splitu, skoro deset godina bio profesor udaraljki u glazbenoj školi u Varaždinu. Od 2020., Stanko je profesor udaraljki na glazbenom Učilištu Elly Bašić.

  Stanko Muškinja Beatbonding

  Najčešća pitanja

  Sviđa ti se? Podijeli s drugima!